Leggyakrabban az élelmiszeripari hűtőlánc kezdő és utolsó egységei a különböző hőmérsékleti tartományban üzemelő hűtőkamrák. Az Európai Unió-ban különös hangsúlyt fektetnek az élelmiszer biztonsági előírások betartására. Ezért a hűtéstechnikában a pontosan méretezett, hatékony energiafelhasználású, Európai Unió-s szabványoknak megfelelő hűtőkamrák kiépítése elsőrendű feladat.
Építettünk hűtőkamrát sajtüzemben, hentesüzletnek, virágkereskedőnek, pékeknek és vadgazdaságnak.
Referenciák
- A kaposvári Fino Food Kft. sajtszeletelő és csomagoló helységének hűtése ( teremhőfok: +10-14 °C )
- A Gemenci Erdő és Vadgazdaság részére épített EU-s minősítéssel rendelkező vadhűtő kamrák ( teremhőfok: 0-2 °C )
- Vágott virág hűtőkamra ( teremhőfok: +4-5 °C )
|